Irina Valeryevna Shaykhlislamova (Rusisht: Ири́на Вале́рьевна Шайхлисла́Мова) (e lindur më 6 Janar 1986), e njohur gjerësisht si Irina Shayk dhe nganjëherë përmendet si Irina Sheik (Rusisht: Ири́на Шейк), [1] është një MODELE dhe aktore ruse e njohur për paraqitjet e SAJ në revistën sportive për rroba banjo (Sports Illustrated maillot de bain issue) në mes viteve 2007 dhe 2015. AJO Ishte modelja e kopertinës për vitin 2011. [3] Shayk debutimin në aktrim e ka bërë në Rolin Megara së bashku Dwayne Johnson në vitin 2014 në Filmin Hercules. 4 [5] Vijne ne ngjyra dy, te bardha dhe te zeza. Moi Masa Standarte. . Shayk është Duke ndihmuar një Spitale materniteti në vendlindjen e SAJ, Yemanzhelinsk. AJO dhe motra e SAJ ndihmuan në rindërtimin e pavijonit të fëmijëve të spitalit Lokal, dhe Tani Shayk mbledh para në Emër Bamirësisë ruse, Pomogi (Rusisht: Помоги), që ofron kujdes për fëmijët e sëmurë. [6] Shayk është ambasadore zyrtare e Pomogi në RUSI. [7]. Pjesa e siperme i ngjen nje kanatjereje te shkurte. Shayk ka një qen të quajtur Caesare, sipas Jul Cezarit, [8] një Labrador për të cilin AJO pretendon u Lindi nga një qen i Cili ka luajtur ROL në film Marley & me.

Shayk ka qenë në një marrëdhënie me futbollistin portugez Cristiano Ronaldo nga viti 2010 Deri në vitin 2015. [9] Shayk ka dalë në takime me aktorin Amerikan Bradley Cooper nga Prilli 2015. [10].